Atac terorist la Stockholm: Soferul a fost prins si arestat. In camion s-au gasit explozibili

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 10:29
898 citiri
Atac terorist la Stockholm: Soferul a fost prins si arestat. In camion s-au gasit explozibili
Foto: captura video Twitter

Barbatul arestat, vineri, in legatura cu atacul din centrul orasului Stockholm este chiar soferul care a condus camionul intrat intr-o multime de oameni.

"Persoana in cauza este vinovatul, adica soferul", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei, Lars Bystrom. "Exista posibilitatea sa fie si alte persoane implicate, dar nu stim la ora aceasta", a precizat acesta, citat de Strait Times.

Politia a anuntat, vineri, la putin timp dupa atac, ca o persoana a fost retinuta intr-o suburbie din nordul orasului, iar apoi pe Internet a circulat o poza in care un barbat cu un hanorac gri este retinut de oamenii legii.

Radioul public a anuntat ca atacatorul ar fi un uzbec de 39 de ani, dar purtatorul de cuvant al Politiei a refuzat sa comenteze aceste informatii.

SVT News transmite ca, potrivit unor surse din politie, in camion a fost gasita o geanta cu explozibil, informeaza Sveriges Radio.

Amintim ca in total patru persoane au murit, 15 sunt ranite, dintre care noua sunt in stare grava dupa atentatul de vineri din Suedia. Printre raniti se afla si copii. Premierul Suediei, Stefan Lofven, a calificat evenimentele drept un act terorist. El a transmis si un mesaj pentru teroristi: "Nu ne puteti reprima, nu ne puteti controla vietile si nu veti castiga niciodata".

Citeste si Atac terorist la Stockholm: Politia a publicat poza principalului suspect (Foto) ...citeste mai departe despre "Atac terorist la Stockholm: Soferul a fost prins si arestat. In camion s-au gasit explozibili" pe Ziare.com

#atacator Stockholm arestat, #atac camion oameni Stockholm, #morti atac Stockholm , #Stiri International