Atac la un hotel din Mali: Bilantul mortilor a crescut - 5 angajati ONU, printre morti

Duminica, 09 August 2015, ora 21:29
868 citiri
Atac la un hotel din Mali: Bilantul mortilor a crescut - 5 angajati ONU, printre morti
Foto: captura video Youtube/ France 24

Treisprezece persoane, dintre care cinci angajati ai Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), patru soldati malieni si patru teroristi au fost ucisi in timpul luarii de ostatici care a avut loc vineri la un hotel de Sevare, in centrul Mali, potrivit unui nou bilant, anuntat duminica de guvernul de la Bamako.

"Bilantul definitiv" numara "patru soldati ai Fama", fortele armate maliene, "cinci angajati ai Misiunii ONU in Mali si patru teroristi" ucisi in operatiunile din timpul atacului asupra hotelului "Byblos" din Sevare, a precizat guvernul malian in comunicat. Cei cinci angajati ai Misiunii ONU in Mali (Minusma) erau "un sofer malian, un sud-african, doi ucraineni si un nepalez", informeaza AFP.

Atac terorist comis intr-un hotel din Mali: Cel putin sapte morti

"Sapte suspecti au fost arestati" de fortele maliene, care numara "opt raniti" in randurile lor, potrivit aceluiasi comunicat. De asemenea, potrivit guvernului malian, "patru ostatici au fost eliberati", dintre care doi ...citeste mai departe despre "Atac la un hotel din Mali: Bilantul mortilor a crescut - 5 angajati ONU, printre morti" pe Ziare.com

#atac hotel Mali, #morti atac Mali, #atac terorist Mali , #Stiri International