Atac la Londra: Iata primele imagini cu unul dintre teroristi

Duminica, 04 Iunie 2017, ora 08:44
965 citiri
Atac la Londra: Iata primele imagini cu unul dintre teroristi
Foto: captura video/BBC

O imagine cu unul dintre teroristi a aparut pe retelele sociale. In imagine poate fi vazut un barbat care zace pe jos dupa ce a fost impuscat de politisti.

El poarta ceea ce pare o vesta cu explozibili, astfel ca timp de mai multe ore a existat suspiciunea ca atentatorii au plasat si explozibili in zona.

Gabriele Sciotto, cel care a facut fotografia, a spus insa ca nu crede ca explozibilii erau reali, informeaza BBC.

Politia a confirmat ulterior ca, intr-adevar, vesta era una falsa.

The man who took the picture of one of the London attackers with canisters strapped to his body on what he saw https://t.co/WwOYIyZ8hV pic.twitter.com/IZaGDKBtlA- BBC News (UK) (@BBCNews) June 4, 2017

Iata ce se stie pana acum despre atentatul de la Londra

Urmareste in format LIVE text desfasurarea evenimentelor de la Londra

Cel putin 6 persoane au murit si 30 au fost transportate cu rani la spital dupa ce un microbuz a intrat in pietoni pe Podul Londrei. Vehiculul si-a continuat apoi drumul catre Borough Market, iar din masina au coborat mai multi barbati care au injunghiat persoanele care le-au iesit in cale, inclusiv un ofiter de politie.

Politia Metropolitana din Londra a anuntat ca incidentele de la London Bridge si Borough Market au fost declarate "incidente teroriste".

3 atacatori au fost impuscati mortal, insa autoritatile nu sunt sigure daca toti cei implicati in atac au fost ucisi. ...citeste mai departe despre "Atac la Londra: Iata primele imagini cu unul dintre teroristi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atentat Londra fotografie terorist explozibil , #Stiri International