Atac armat la o scoala din SUA: Bilantul mortilor creste

Marti, 11 Aprilie 2017, ora 07:47
2803 citiri
Atac armat la o scoala din SUA: Bilantul mortilor creste
Foto: captura Youtube

Autoritatile americane au revizuit bilantul la trei morti in urma atacului armat care a vizat o scoala primara din localitatea San Bernardino, situata la aproximativ 95 de kilometri de Los Angeles.

Cele trei persoane care si-au pierdut viata sunt principalul suspect si sotia acestuia, precum si un elev cu nevoi speciale, care a murit in spital ca urmare a ranilor suferite in timpul atacului armat, informeaza BBC News.

Anchetatorii sustin ca principalul suspect si-a impuscat mortal sotia, care era invatatoare la scoala primara din San Bernardino.

Ulterior, acesta a impuscat doi elevi care erau in spatele invatatoarei, dupa care s-a sinucis.

Atacul armat a avut loc luni in jurul orei locale 10:30 (20:30 ora Romaniei) la North Park Elementary School din San Bernardino.

De asemenea, principalul suspect a fost identificat drept Cedric Anderson (53 de ani), care a reusit sa intre in scoala ca vizitator, dar si-a tinut arma ascunsa pana ce a intrat in sala unde sotia sa preda in fata a 15 elevi cu nevoi speciale din San Bernardino.

El si-a ucis pe loc sotia, identificata drept Karen Elaine Smith.

Ulterior, un elev de opt ani a murit din cauza ranilor suferite, desi un elicopter a intervenit imediat pentru a-l transporta la spital. Copilul a fost identificat drept Jonathan Martinez.

Intre timp, un elev in varsta de noua ani ramane internat in stare stabila intr-un spital din San Bernardino.

Scoala a fost imediat evacuata in urma atacului armat, iar aproximativ 600 de elevi au fost transportati cu autobuzul la liceul Cajon.

San Bernardino a fost, in decembrie 2015, scena unui atac jihadist, soldat cu 14 morti si zeci de raniti. Cuplul de teroristi Syed Rizwan Farook si Tashfeen Malik a deschis focul la un training a fuctionarilor din San Bernardino, care erau colegii de munca ai lui Farook. ...citeste mai departe despre "Atac armat la o scoala din SUA: Bilantul mortilor creste" pe Ziare.com

#impuscaturi scoala San Bernardino SUA morti , #Stiri International