Atac armat intr-un club din Istanbul, de Anul Nou: Cel putin 39 de morti, atacatorul e inca liber - UPDATE

Duminica, 01 Ianuarie 2017, ora 12:20
1655 citiri
Atac armat intr-un club din Istanbul, de Anul Nou: Cel putin 39 de morti, atacatorul e inca liber - UPDATE
Foto: captura video Youtube/ Ruptly TV

Cel putin 39 de persoane si-au pierdut viata intr-un atac armat dintr-un club de noapte din Istanbul, dupa ce un barbat a deschis focul la intamplare. Intre 500 si 600 de persoane sarbatoreau trecerea dintre ani in clubul Reina de pe malul european al Bosforului.

De asemenea, alte 69 de persoane au fost ranite in atacul armat, care a avut loc in jurul orei locale 01.30 (ora 00:30, ora Romaniei - n.red.). Dintre cei 39 de morti, 16 sunt straini.

"Un terorist cu o arma care avea teava lunga... a dus la capat in mod brutal si salbatic acest atac, dupa ce a deschis focul spre persoane care erau aici pur si simplu pentru a sarbatori Anul Nou", a declarat guvernatorul din Istanbul, Vasip Sahin, aflat la fata locului.

Atacatorul, care ar fi fost costumat in Mos Craciun, a impuscat mai intai un politist si un civil care erau in fata clubului de noapte. Unii martori sustin ca atacatorul vorbea in limba araba.

Mai multe persoane au sarit in apele Bosforului pentru a scapa cu ...citeste mai departe despre "Atac armat intr-un club din Istanbul, de Anul Nou: Cel putin 39 de morti, atacatorul e inca liber - UPDATE" pe Ziare.com

#atac club noapte Istanbul, #atac club Istanbul, #atac club Istanbul Revelion, #atac Reina Istanbul, #morti club Istanbul Revelion , #Stiri International