Atac armat intr-un club din Germania: Doi morti si mai multi raniti - UPDATE

Duminica, 30 Iulie 2017, ora 13:19
1120 citiri
Atac armat intr-un club din Germania: Doi morti si mai multi raniti - UPDATE
Foto: Twitter/BenjAlvarez1

Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite intr-un atac armat de la un club de noapte din Germania.

Atacul a avut loc, duminica dimineata, in orasul german Konstanz, a anuntat politia.

Un barbat de 34 de ani a deschis focul, duminica dimineata, in jurul orei locale 4:30, si a ucis o persoana. Atacatorul a fost la randul sau impuscat intr-un schimb de focuri cu politistii si a murit mai tarziu, la spital, informeaza BBC.

Alti patru oameni au fost raniti, trei dintre ei grav. Printre raniti se afla si un politist. Alti clienti au reusit sa se salveze fugind afara sau ascunzandu-se.

Victima ucisa ar fi fost un portar, care a incercat sa il opreasca pe atacator, conform martorilor.

Potrivit Reuters, nu este cunoscut deocamdata motivul atacului. Autoritatile au anuntat ca in oras au fost desfasurate forte speciale pentru ca nu se stie inca daca suspectul a actionat pe cont propriu sau a avut complici.

#Germany #Konstanz nightclub #shooting: 1 killed, several injured, shooter killed by police #DiskothekGrey pic.twitter.com/tZJIQVtog4- NewsAspect (@newsaspect) July 30, 2017

UPDATE: Autorul atacului de la discoteca din Konstanz, in sudul Germaniei, era un cetatean irakian care locuia in tara de mult timp si nu era solicitant de azil, a anuntat politia, excluzand pista terorista, relateaza Reuters, citata de News.ro.

Un purtator de cuvant al politiei din Konstanz, Fritz Bezikofer, a declarat pentru postul de televiziune N-TV ca, dupa investigatia initiala vizand evenimentele din jurul atacului armat de la clubul de noapte de la granita cu Elvetia, nu exista elemente care sa sugereze terorismul.

...citeste mai departe despre "Atac armat intr-un club din Germania: Doi morti si mai multi raniti - UPDATE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atac mort Germania discoteca, #atac mort discoteca Konstanz , #Stiri International