Atac terorist intr-un club din SUA - LIVE: In jur de 20 de morti si peste 40 de raniti

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 15:08
1035 citiri
Atac terorist intr-un club din SUA - LIVE: In jur de 20 de morti si peste 40 de raniti
Foto: Facebook/Pulse Orlando (Arhiva)

Un atac terorist a avut loc, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un club de noapte pentru gay din SUA, Club Pulse, in orasul Orlando din Florida.

Un barbat a deschis focul in club in jurul orei locale 2:00 (9:00, ora Romaniei - n.red.) si a impuscat zeci de oameni. In jur de 20 de persoane au fost ucise si 42 au ajuns la spital cu rani, potrivit Politiei din Orlando.

Atacatorul a luat mai multi ostatici in timpul atacului, insa, dupa cateva ore tensionate, a fost ucis. Initial s-a crezut ca suspectul avea si o bomba asupra sa, insa autoritatile au spus ulterior este vorba despre un dispozitiv mai ciudat, relateaza BBC.

Ziare.com va tine la curent cu cele mai noi informatii despre atacul din Florida:

15:13 - Oficialii americani au tinut sa sublinieze ca atacul din club nu are nicio legatura cu uciderea cantaretei cu origini romanesti Christina Grimmie, vineri seara, in timp ce dadea autografe dupa un concert care a avut loc tot in orasul Orlando. Politistii au adaugat ...citeste mai departe despre "Atac terorist intr-un club din SUA - LIVE: In jur de 20 de morti si peste 40 de raniti" pe Ziare.com

#atac armat SUA, #atac armat club SUA , #Stiri International