Atac armat in Parlamentul din Ottawa: Toata Canada, in soc

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 11:06
923 citiri
Atac armat in Parlamentul din Ottawa: Toata Canada, in soc

Atacul de miercuri din capitala Canadei, in urma caruia un soldat a fost ucis si atacatorul a murit abia dupa un schimb de focuri cu politistii in interiorul cladirii Parlamentului, a zguduit societatea canadiana si a provocat intarirea securitatii in bazele militare, institutii si alte obiective strategice.

Un martor a vazut felul in care a fost ucis soldatul canadian care pazea monumentul national dedicat eroilor de razboi in Ottawa, miercuri dimineata. Atacatorul, imbracat in negru, l-a impuscat pe soldat, "dupa care si-a ridicat bratele intr-un gest de triumf si apoi a fugit spre Parlament", scrie Boston Herald.

"Am auzit prima impuscatura si m-am ridicat si am vazut cum a tras celelalte doua gloante. Sunt inca in soc", a povestit Tony Zobl cum a vazut, de la fereastra sa de la etajul patru, incidentul care a avut loc la ora 09.52.

Un oficial canadian a declarat ca atacatorul ucis de politisti in Parlament este Michael Zehaf-Bibeau. Schimbul de focuri ce a avut loc in ...citeste mai departe despre "Atac armat in Parlamentul din Ottawa: Toata Canada, in soc" pe Ziare.com

#Canada atac armat parlament, #Canada atac morti , #Stiri International