Assange ridica semne de intrebare: Teroristii din Paris, protejati de serviciile secrete?

Sambata, 10 Ianuarie 2015, ora 22:36
1078 citiri
Assange ridica semne de intrebare: Teroristii din Paris, protejati de serviciile secrete?
Foto: Wikipedia

Julian Assange, fondatorul website-ului de dezvaluiri Wikileaks, ridica semne de intrebare cu privire la atentatele din Paris si sugereaza, printre altele, ca atacatorii ar fi putut fi protejati de serviciile secrete franceze.

Intr-un raspuns pe Twitlonger, ca reactie dupa ce a fost acuzat ca ar fi slabit securitatea tuturor dezvaluind jihadistilor si gruparilor teroriste ca guvernele lumii le urmaresc comunicatiile electronice, Assange militeaza pentru supraveghere electronica tintita, nu in masa.

Fondatorul Wikileaks spune ca "statul francez a incercat sa-i prezinte pe ucigasi drept super-rai, pentru a-si ascunde propria incompetenta", cu toate ca realitatea este ca asasinii de la Charlie Hebdo erau "impiedicati, fara speranta, si-au lasat in urma cartea de identitate, s-au coordonat prin telefon si au murit rapid".

"Tragedia din Paris este inca un exemplu ca e nevoie de o supraveghere competenta, tintita, nu de supraveghere in masa", explica acesta.

Assange incheie cu o ...citeste mai departe despre "Assange ridica semne de intrebare: Teroristii din Paris, protejati de serviciile secrete?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Assange atentate Paris, #Assange atentate teroristi protejati Paris , #Stiri International