Asasinul lui Boris Nemtov, opozantul lui Putin, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare

Joi, 13 Iulie 2017, ora 20:41
879 citiri

Cele 5 persoane acuzate de uciderea opozantului rus Boris Nemtov, in februarie 2015, au fost condamnate la pedepse cuprinse intre 11 si 20 de ani de inchisoare de un tribunal din Moscova, dupa un proces care nu a permis, insa, identificarea celui care a comandat asasinatul.

Barbatul care a deschis focul asupra lui Boris Nemtov, Zaur Dadaiev, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, in timp ce cei patru coacuzati ai sai, toti originari din Cecenia si Ingusetia, vor petrece intre 11 si 19 ani dupa gratii.

Boris Nemtov a fost impuscat in spate pe 27 februarie 2015, in timp ce se indrepta spre casa impreuna cu iubita sa ucraineana, dupa o cina la un restaurant din Moscova.

In aceeasi zi, liderul Opozitiei a aparut intr-o emisiune radio si le-a cerut ascultatorilor sa participe la un protest in weekend, dupa ce l-a acuzat pe presedintele Vladimir Putin de lansarea unui razboi ilegal in Ucraina. ...citeste mai departe despre "Asasinul lui Boris Nemtov, opozantul lui Putin, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare" pe Ziare.com

#asasini Boris Nemtov condamnat, #ucigasi Nemtov inchisoare, #Boris Nemtov asasinat , #Stiri International