Asasinarea lui Nemtov: Frumoasa ucraineanca ia o decizie controversata - cum comenteaza presa rusa

Marti, 03 Martie 2015, ora 08:23
1432 citiri
Asasinarea lui Nemtov: Frumoasa ucraineanca ia o decizie controversata - cum comenteaza presa rusa
Foto: kp.ru

Frumoasa ucraineanca Anna Duritskaya, insotitoarea lui Boris Nemtov in momentul in care acesta a fost impuscat mortal, a luat o decizie controversata ce a iritat presa rusa.

Modelul in varsta de 23 de ani nu a dorit sa fie testata cu detectorul de minciuni, conform unui anunt facut de avocatul sau, citat de Komsomolskaya Pravda.

Anna a fost interogata timp de trei zile, perioada in care anchetatorii i-au cerut, printre altele, toate parolele de la conturile personale de pe retelele de socializare si casutele de e-mail.

Cati bani ar fi costat asasinarea lui Nemtov - frumoasa ucraineanca a fost complice?

Refuzul de a accepta testul la poligraf a starnit o controversa in presa rusa. "Daca nu avea cu adevarat nimic de ascuns, de ce sa nu faca testul?", se intreaba publicatia citata.

"Decizia este cauzata de starea psihosomatica grava in care Anna se afla. Un test poligraf ar fi de prisos in aceste conditii. Exactitatea sa poate fi indoielnica. In general, este dreptul ...citeste mai departe despre "Asasinarea lui Nemtov: Frumoasa ucraineanca ia o decizie controversata - cum comenteaza presa rusa" pe Ziare.com

#Boris Nemtov asasinat, #Anna Duritskaya Boris Nemtov, #Anna Duritskaya test poligraf , #Stiri International