Asa tata, asa fiu: Donald Trump Jr. compara refugiatii sirieni cu niste bomboane otravite

Marti, 20 Septembrie 2016, ora 13:13
1225 citiri
Asa tata, asa fiu: Donald Trump Jr. compara refugiatii sirieni cu niste bomboane otravite
Foto: Facebook/Donald Trump Jr.

Donald Trump Jr. a postat pe Twitter un mesaj in care compara refugiatii sirieni cu niste bomboane Skittles otravite, sustinand ca America nu ar trebui sa-si asume riscul de a primi azilanti.

"Daca as avea un bol cu Skittles si ti-as spune ca trei bomboane din el te pot omori ai manca? Asta e problema cu refugiatii sirieni", este mesajul din imaginea postata de fiul lui Trump, la care acesta adauga comentariul "Imaginea asta spune totul. Sa terminam cu agenda corectitudinii politice care nu pune America pe primul loc".

This image says it all. Let's end the politically correct agenda that doesn't put America first. #trump2016 pic.twitter.com/9fHwog7ssN- Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) September 19, 2016

Mesajul sau a atras critici dure, mai multi utilizatori postand imagini cu sirieni care traiesc drama razboiului din tara lor insotite de cuvantul "Skittles", arata The Guardian.

Skittles. pic.twitter.com/inCjwrwzfd- Nish Weiseth (@NishWeiseth) September 20, ...citeste mai departe despre "Asa tata, asa fiu: Donald Trump Jr. compara refugiatii sirieni cu niste bomboane otravite" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Siria, #Donald Trump Junior, #razboiul civil, #America , #Stiri International