Artistii se ridica impotriva lui Trump: America este distrusa chiar sub ochii nostri. Ce porc imoral trebuie sa fii

Duminica, 29 Ianuarie 2017, ora 20:55
5987 citiri

Numerosi artisti, printre care Rihanna, John Legend, Miley Cyrus si Nancy Sinatra, si-au exprimat, atat in mediul online, cat si la evenimente care au avut loc sambata in SUA, nemultumirile fata de ordinul semnat de Donald Trump vineri, care suspenda primirea refugiatilor si impune controale dure pentru cetatenii a sapte tari predominant musulmane care vor sa viziteze Statele Unite.

Presedintele Trump spune ca interzicerea accesului refugiatilor este necesara pentru a "preveni teroristii radicali islamisti".

Chuck D, muzician si activist, a reactionat pe contul sau de Twitter: "Sa ne asteptam ca artistii sa fie interzisi si aruncati in inchisoare, in SUA, pana in 2020".

Mark Hoppus, basistul trupei Blink 182, este de parere ca masura adoptata de Trump este "condamnabila", iar cantaretul Josh Groban spune ca "asta nu reprezinta natiunea", publicand un tabel care arata ca cei mai multi americani sunt ucisi, anual, de alti americani, si nu de teroristi.

"A facut sa fie foarte clar ca va distruge America. Mi-e groaza de ce va aduce fiecare zi. Mi-e rusine cu el", a scris Nancy Sinatra. La inceputul lunii ianuarie, ea a declarat ca tatal sau nu ar fi cantat niciodata la instalarea lui Donald Trump la Casa Alba, pentru ca nu ar fi sustinut un fanatic.

Intr-o postare tot pe Twitter, cantareata Rihanna, originara din Barbados, a transmis: "Dezgustator! Vestea este devastatoare! America este distrusa chiar sub ochii nostri. Ce porc imoral trebuie sa fii sa implementezi un astfel de rahat?".

"Parem nebuni in fata lumii acum", a scris compozitorul si producatorul muzical Bryan Michael Cox despre ordinul lui Trump.

"Los Angeles este casa atator imigranti, atator oameni creativi, atator visatori. America noastra este mare, este libera si este deschisa visatorilor de orice rasa, de oriunde, de orice religie. Viziunea noastra este in antiteza cu cea a presedintelui Trump. In seara aceasta vreau sa resping, in mod special, viziunea lui si sa spun ca America trebuie sa fie mai buna de atat", a declarat cantaretul si actorul John Legend la cea de-a 28-a gala a premiilor Sindicatului producatorilor americani (PGA), care a avut loc sambata seara.

Sotia sa, modelul Chrissy Teigen, si-a exprimat parere intr-un mesaj publicat pe Twitter: "Donald Trump este o fiinta bolnava, rea. Pana in maduva oaselor".

DJ Deadmau5 i-a transmis, tot printr-un mesaj online, lui Trump: "Cred ca mai bine o trimiti pe Melania inapoi".

Actrita si cantareata Lucy Hale a s ...citeste mai departe despre "Artistii se ridica impotriva lui Trump: America este distrusa chiar sub ochii nostri. Ce porc imoral trebuie sa fii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump critici artisti, #ordin Trump imigranti , #Stiri International