Armata Italiei va cultiva marijuana. Cea importata din Olanda e prea scumpa

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 16:32
1178 citiri
Armata Italiei va cultiva marijuana. Cea importata din Olanda e prea scumpa

Italia vrea sa isi puna armata, de anul viitor, sa cultive marijuana medicinala, pe care sa o vanda apoi la preturi mai mici decat cele practicate acum, in incercarea de a descuraja consumatorii sa mai cumpere de la dealerii din strada.

Astfel, autoritatile italiene vor sa construiasca un laborator militar de maxima securiatte, in Florenta, unde sa cultive canabis pentru sistemul public de sanatate, in ciuda criticilor venite din partea unor personaje politice sau religioase, relateaza The Independent.

Consumul de marijuana in scopuri medicinale a fost legalizat anul trecut in Italia, iar Guvernul a incercat de atunci sa mentina pretul la un nivel scazut, in conditiile in care putini pacienti isi permit sa se inscrie in schema farmaceutica.

Oficialii spera ca laboratorul experimental din Florenta sa le ofere calmante naturale legale, sigure si accesibile cetatenilor unei tari care se opune vehement consumului de ...citeste mai departe despre "Armata Italiei va cultiva marijuana. Cea importata din Olanda e prea scumpa" pe Ziare.com

#marijuana Italia, #marijuana armata Italia, #marijuana medicinala Italia , #Stiri International