Armata e in strada in Brazilia, dupa ce politia a intrat in greva - Haos pe strazi, circa 70 de morti

Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 11:41
3891 citiri
Armata e in strada in Brazilia, dupa ce politia a intrat in greva - Haos pe strazi, circa 70 de morti
Foto: Fibrasa Connection Vitoria, Espirito Santo

Peste 1.000 de soldati patruleaza pe strazile din orasul brazilian Vitoria, dupa ce politia a intrat in greva. Pe strazile din oras e haos, iar presa braziliana scrie ca aproximativ 70 de persoane au fost ucise de la inceperea grevei.

Ministrul Apararii, Raul Jungmann, a declarat ca soldatii vor ramane in strada pana cand calmul va fi reinstalat, arata BBC.

Politia nu mai patruleaza de sambata, motivul inceperii grevei fiind salariile prea mici.

Bancile, scolile si unele spitale au ramas inchise marti, la fel si mare parte din magazine. Televiziunile prezinta imagini care infatiseaza scene extrem de violente, petrecute in strada, de la impuscaturi pana la jafuri. Si mijloacele de transport in comun au fost oprite.

In oras sunt de asemenea ciocniri intre locuitorii care se opun grevei si rudele politistilor, care le sprijina decizia si au iesit sa protesteze.

Politistii cer salarii mai mari, sporuri pentru turele de noapte si pentru periculozitate.

A.S. ...citeste mai departe despre "Armata e in strada in Brazilia, dupa ce politia a intrat in greva - Haos pe strazi, circa 70 de morti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#greva politisti Brazilia crime strazi, #armata patruleaza oras Brazilia, #crime haos Vitoria Brazilia , #Stiri International