Armata, detinutii si somerii, mobilizati de Ungaria pentru a construi ziduri impotriva refugiatilor

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 13:53
1068 citiri
Armata, detinutii si somerii, mobilizati de Ungaria pentru a construi ziduri impotriva refugiatilor
Foto: Ziare.com/Anca Magurean

Construit in doar cateva saptamani cu ajutorul militarilor, a detinutilor si somerilor, noul gard de-a lungul frontierelor Balcanilor este dovada clara a eficientei nemiloase cu care premierul Viktor Orban a mobilizat Ungaria impotriva migrantilor.

In timp ce Europa a tergiversat gasirea unui raspuns colectiv, Ungaria a luat problema in propriile maini, blocand traseul migrantilor prin construirea unui gard lung de 175 de kilometri, acoperit cu sarma ghimpata si pazit de fortele de ordine, la frontiera sa cu Serbia, relateaza miercuri Reuters.

Criza imigrantilor Ungaria: Oamenii mor din cauza politicii iresponsabile a Bruxelles-ului

Costul gardului se ridica la 22 de miliarde de forinti (circa 80 de milioane de dolari), un exemplu rar de eficienta intr-o tara care a construit ultima sa linie de metrou cu zece ani intarziere fata de termenul stabilit de finalizare, tripland astfel costurile.

Guvernul a anuntat ca a insarcinat armata sa ridice gardul, pentru ca dorea sa poata... citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Armata, detinutii si somerii, mobilizati de Ungaria pentru a construi ziduri impotriva migrantilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#refugiati Ungaria, #imigranti Ungaria, #invazie imigranti Ungaria, #gard refugiati Ungaria , #Stiri International