Armata de adolescenti: Scoala de mici soldatei inchinati Rusiei

Marti, 09 Iunie 2015, ora 12:53
926 citiri

Amvrosievka, un orasel din estul Ucrainei aflat la 63 de kilometri de Donetk si 20 de kilometri de granita cu Rusia, gazduieste o tabara de tineret unde sunt antrenati viitorii luptatori.

De orasel nu s-a apropiat decat intr-o singura noapte conflictul care a ravasit alte parti din estul Ucrainei, la 15 iunie 2014, si de atunci majoritatea localnicilor a aflat ce se intampla in lume numai de la televiziunea rusa, scrie Vice.

La Amvrosievka functioneaza un club patriotic de tineret unde adolescentii invata lupta cu cutite, lupte corp la corp si manuirea armelor. Clubul se afla in scoala locala si functioneaza de cel putin cinci ani.

Ideea ca se pot face cursuri atat de agresive poate parea surprinzatoare in Occident, insa in Ucraina si Rusia este doar o mostenire a unei realitati istorice - in timpul URSS, fiecare cetatean trebuia sa fie "pregatit" in eventualitatea unui atac nuclear si pentru a-si apara patria.

In ultimii 25 de ani, lectiile patriotice au disparut incet din ...citeste mai departe despre "Armata de adolescenti: Scoala de mici soldatei inchinati Rusiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ucraina tabere copii antrenament arme, #Ucraina copii arme , #Stiri International