Ariana Grande revine la Manchester. Va sustine un concert caritabil in memoria victimelor atentatului

Sambata, 27 Mai 2017, ora 13:34
1052 citiri
Ariana Grande revine la Manchester. Va sustine un concert caritabil in memoria victimelor atentatului
Foto: Instagram/Ariana Grande

Cantareata americana Ariana Grande a anuntat vineri, pe contul sau de Twitter, ca va sustine la Manchester un concert caritabil pentru omagierea victimelor atentatului de luni, fara a avansa o data.

Un atentator kamikaze a declansat luni seara o bomba aflata asupra sa, la sfarsitul concertului Arianei Grande de la Manchester Arena, provocand moartea a 22 de persoane si ranirea a peste 100.

Vineri, cantareata a postat un lung mesaj de solidaritate fata de victime si apropiatii lor, afirmand ca ii pare foarte rau "pentru durerea si frica pe care trebuie sa le simtiti si traumatismul prin care treceti".

Agentii tinerei soliste in varsta de 23 de ani, care are 46 de milioane de abonati pe Twitter, a anuntat miercuri ca ea isi va intrerupe turneul pana la inceputul lui iunie.

"Nu vreau sa continui acest an fara a putea sa-mi vad fanii, sa-i iau in brate si sa-i sustin, asa cum continua sa faca si ei pentru mine", a scris ea in mesajul de vineri.

"Voi reveni in orasul incredibil de curajos Manchester pentru a petrece timp impreuna cu fanii mei si a organiza un concert caritabil, pentru a strange fonduri pentru victime si familiile lor", a adaugat ea.

Foarte afectata de atentat, potrivit spuselor sale si fotografiilor publicate in mai multe media, Ariana Grande s-a intors marti la Boca Raton (Florida), unde locuieste.

Unele voci si-au exprimat regretul ca Ariana Grande a parasit atat de rapid Manchesterul, printre care si editorialistul britanic Piers Morgan.

"Daca regina poate vizita victimele la spital, atunci si vedeta pe care au platit sa o vada poate face atata lucru", a scris el pe Twitter, atragandu-si numeroase critici. ...citeste mai departe despre "Ariana Grande revine la Manchester. Va sustine un concert caritabil in memoria victimelor atentatului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ariana Grande concert caritabil Manchester, #atac terorist Manchester , #Stiri International