Arabia Saudita a executat un lider religios, Iranul reactioneaza ferm: Va plati un pret mare

Sambata, 02 Ianuarie 2016, ora 17:28
875 citiri
Arabia Saudita a executat un lider religios, Iranul reactioneaza ferm: Va plati un pret mare
Foto: Twitter/ Sadae-Mazlomeen Qta

Ministerul iranian al Afacerilor Externe a acuzat Arabia Saudita ca sustine terorismul si elimina opozantii regimului dupa executarea de sambata a seicului siit Nimr al-Nimr, care a provocat un val de indignare in intrega comunitate siita din Orientul Mijlociu, transmite agentia de presa Reuters.

"Guvernul saudit sustine teroristii si extremistii takfiri (sunniti radicali) prin executarea si suprimarea celor din tara care ii critica", a declarat Hossein Jaber Ansari, purtatorul de cuvant al Ministrului iranian al Afacerilor Externe.

Lider religios executat in Arabia Saudita: Acest sange pur va manji Casa Saud. Ne asteptam ca musulmanii sa se revolte

Iranul a amenintat ca Arabia Saudita va plati "un pret mare" pentru aceasta executie a seicului siit Nimr al-Nimr, figura proeminenta care s-a opus regimului saudit.

Executarea lui Nimr al-Nimr va avea consecinte negative asupra familiei regale din Arabia Saudita, contribuind la decaderea acesteia, a estimat un inalt oficial ...citeste mai departe despre "Arabia Saudita a executat un lider religios, Iranul reactioneaza ferm: Va plati un pret mare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nimr al Nimr executat, #Nimr al Nimr reactie Israel , #Stiri International