Anonymous, ghid pentru hackerii incepatori: Cum sa ataci informatic Statul Islamic

Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 14:05
1214 citiri
Anonymous, ghid pentru hackerii incepatori: Cum sa ataci informatic Statul Islamic
Foto: Arhiva Ziare.com

Anonymous a cerut ajutorul publicului in razboiul cibernetic pe care l-a declarat Statului Islamic dupa sangeroasele atentate din Paris. Hackerii vor sa inchida cat mai multe conturi de pe retelele sociale si site-uri jihadiste, spunand ca si un incepator poate face asta.

Drept urmare, Anonymous a pus la dispozitia doritorilor sa ajute un ghid de atacuri informatice pentru incepatori. "Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine", au transmis activistii, scrie Russia Today.

Initiativa celor de la Anonymous se numeste Operation Paris (#OpParis) sau Operation ISIS (#OpISIS) si a devenit tot mai populara in ultimele zile, multi utilizatori oferindu-se sa contribuie la anihilarea jihadistilor din spatiul virtual.

Pana in acest moment, Anonymous a reusit sa identifice si sa inchida peste 6.000 de conturi jihadiste, potrivit USA Today.

"In loc sa stai degeaba, sa nu faci nimic, ai putea sa profiti de instrumentele si ghidurile care ti-au fost furnizate. Contributia ta ar insemna ...citeste mai departe despre "Anonymous, ghid pentru hackerii incepatori: Cum sa ataci informatic Statul Islamic" pe Ziare.com

#Anonymous Statul Islamic, #Anonymous Statul Islamic razboi, #Anonymous ghid incepatori , #Stiri International