Angela Merkel va forma un comitet pentru a se ocupa de "migratia saraciei"

Sambata, 04 Ianuarie 2014, ora 08:39
1003 citiri
Angela Merkel va forma un comitet pentru a se ocupa de "migratia saraciei"
Foto: Arhiva

Cancelarul german Angela Merkel va forma un comitet pentru a se ocupa de dezbaterea aprinsa asupra asa-numitei "migratii a saraciei", a anuntat vineri purtatorul ei de cuvant Georg Streiter.

Merkel a discutat la telefon cu Sigmar Gabriel, vicecancelar si lider al partenerului ei de coalitie, Partidul Social Democrat din Germania (SPD). Ei au convenit sa creeze un comitet in timpul unei intalniri a cabinetului miercurea viitoare pentru a aborda problema, a declarat Streiter presei germane, potrivit agentiei Xinhua.

In interiorul coalitiei de guvernare din Germania are loc o dezbatere furtunoasa dupa apelurile de a inaspri legile de protectie sociala in timp ce pietele europene ale muncii s-au deschis pentru romani si bulgari.

Restrictiile de pe piata fortei de munca din Uniunea Europeana /UE/ impuse cetatenilor bulgari si romani au fost ridicate miercuri, alimentand ingrijorarea in randul unor politicieni germani asupra unui posibil aflux de "imigranti ai saraciei" din Europa ...citeste mai departe despre "Angela Merkel va forma un comitet pentru a se ocupa de "migratia saraciei"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Merkel migratia saraciei, #imigranti Germania Merkel , #Stiri International