Angela Merkel si zilele terorii

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 17:34
601 citiri
Angela Merkel si zilele terorii
Foto: Arhiva Ziare.com

Decizia de a accepta peste un milion de refugiati in Germania a fost cel mai mare risc politic pe care si l-a asumat Angela Merkel.

La inceput, a fost aplaudata pentru curajul sau si conduita morala pe care a aratat-o in modul de a conduce. Le-a spus germanilor: "ne putem descurca", iar atunci a existat o anume mandrie, nemtii au iesit in strada si au scandat ca "refugiatii sunt bineveniti".

Pentru cancelarul german, criza refugiatilor a intarit ideea ca "inima, sufletul Europei este toleranta", scrie jurnalistul Gavin Hewitt intr-un editorial publicat pe site-ul BBC.

Indoieli cu privire la deciziile sale politice au inceput sa apara anul acesta, in special dupa ce numeroase femei au fost agresate sexual in noaptea de Revelion de grupuri de barbati straini, in Koln.

Incidentele au intensificat protestele fata de imigranti, insa acestea s-au mai domolit pe masura ce numarul nou-venitilor a inceput sa scada. Insa temerile au reaparut dupa ce, in doar o saptamana, Germania a ...citeste mai departe despre "Angela Merkel si zilele terorii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Merkel refugiati, #Merkel atacuri , #Stiri International