Angela Merkel, cea mai puternica femeie si in topul Forbes din 2019, pentru al noualea an consecutiv

Joi, 12 Decembrie 2019, ora 20:25
1062 citiri
Angela Merkel, cea mai puternica femeie si in topul Forbes din 2019, pentru al noualea an consecutiv
Foto: Arhiva Facebook Angela Merkel

Angela Merkel a fost desemnata cea mai puternica femeie din topul Forbes si pentru anul 2019, cancelarul german ocupand aceasta pozitie din anul 2006, cu exceptia anului 2010, cand titlul a fost adjudecat de Michelle Obama.

Jurnalistii de la Forbes au dat publicitatii clasamentul care ia in considerare realizarile femeilor din pozitii de conducere din diferite colturi ale lumii, in politica, afaceri sau divertisment.

Merkel s-a remarcat de aceasta data prin "retinerea hotarata, fie ca a fost vorba sa ii faca fata lui Donald Trump ori sa primeasca peste un milion de refugiati sirieni in Germania".

Pe locul doi s-a clasat Christine Lagarde, care conduce Banca Centrala Europeana, dupa ce s-a ocupat de Fondul Monetar International si a incheiat anul 2018 pe locul 22.

A treia in clasament este Nancy Pelosi, prima femeie care a ajuns presedintele Camerei Reprezentantilor in Stalele Unite. La inceputul lunii decembrie, ea a anuntat ca in Camera Reprezentantilor din SUA vor fi elaborate articolele pentru inculparea presedintelui Donald Trump in cadrul procedurii parlamentare pentru eventuala demitere

Tanara activista Greta Thunberg, numita personalitatea anului de revista Time s-a clasat pe locul 100 in clasamentul Forbes. ...citeste mai departe despre "Angela Merkel, cea mai puternica femeie si in topul Forbes din 2019, pentru al noualea an consecutiv" pe Ziare.com

#Angela Merkel femeie puternica Forbes , #Stiri International