Amiral NATO: Cand Rusia ameninta, datoria Aliantei este sa apere Romania

Vineri, 08 Mai 2015, ora 09:14
940 citiri
Amiral NATO: Cand Rusia ameninta, datoria Aliantei este sa apere Romania
Foto: Digi 24 TV

Amiralul american Mark Ferguson a comentat amenintarile Rusiei indreptate catre mai multe tari, inclusiv Romania, subliniind ca este de datoria NATO sa apere aceste state.

"Referitor la aceste amenintari indreptate impotriva mai multor tari - inclusiv Romania - consider ca este datoria Aliantei de a apara aceste tari. Noi sustinem Romania din acest punct de vedere", a declarat comandantul NATO pentru Digi 24.

NATO reactioneaza prompt dupa amenintarile Rusiei: Vom apara Romania!

Ferguson anuntase la inceputul acestei saptamani ca alianta isi va muta pentru o scurta perioada un centru de comanda comun in Romania, NATO continuand sa-si perfectioneze abilitatea de a reactiona la miscarile Rusiei in Ucraina si la alte provocari privind securitatea.

Amiralul american Mark E. Ferguson III, comandant al bazei NATO din orasul italian Napoli, a spus marti ca centrul de comanda va fi relocat in poligonul de la Cincu, in judetul Brasov, nu departe de orasul Fagaras.

Centru de ...citeste mai departe despre "Amiral NATO: Cand Rusia ameninta, datoria Aliantei este sa apere Romania" pe Ziare.com

#Mark Ferguson NATO Romania, #amenintari Rusia Romania, #scut antiracheta amenintari Rusia , #Stiri International