Amenintarea lui Kim: Coreea de Nord ar putea transforma Manhattanul in cenusa!

Marti, 15 Martie 2016, ora 09:56
894 citiri
Amenintarea lui Kim: Coreea de Nord ar putea transforma Manhattanul in cenusa!
Foto: Wikipedia

Coreea de Nord sustine ca ar putea sterge de pe fata Pamantului Manhattanul, transformandu-l in cenusa, cu ajutorul unei bombe cu hidrogen. Afirmatia a fost facuta dupa ce ONU a cerut ca Kim Jong-Un si alti oficiali sa fie pedepsiti pentru crimele lor impotriva umanitatii.

Amenintarea Phenianului este ultima dintr-un lung sir adresat de regimul lui Kim impotriva Occidentului, care a sanctionat deja tara, impunand o noua serie de sanctiuni, informeaza Sky News.

Toate isteriile Coreei de Nord vin in contextul tensiunilor starnite de exercitiile militare comune ale Seului si Washingtonul in Sudul peninsulei.

Coreea de Nord ameninta armata SUA si promite eliberarea Seulului

"Daca bomba cu hidrogen ar fi montata pe o racheta intercontinentala balistica si ar cadea peste Manhattan, in New York, atunci toti locuitorii ar fi ucisi imediat, iar orasul ar arde neramanand decat cenusa" - asa suna amenintarea Phenianului.

Afirmatia apartine unui om de stiinta din Coreea de Nord, Cho ...citeste mai departe despre "Amenintarea lui Kim: Coreea de Nord ar putea transforma Manhattanul in cenusa!" pe Ziare.com

#Coreea Nord bomba Manhattan, #Phenian bomba nucleara, #Phenian ameninta SUA bomba nucleara, #Coreea Nord bomba hidrogen , #Stiri International