Amenintare cu bomba la Ambasada SUA din Berlin: Un tanar ar fi strigat ca vrea sa-l razbune pe bin Laden

Vineri, 11 Martie 2016, ora 11:44
764 citiri
Amenintare cu bomba la Ambasada SUA din Berlin: Un tanar ar fi strigat ca vrea sa-l razbune pe bin Laden
Foto: Facebook/Dan Reilly

Un barbat a fost arestat in Germania, dupa ce a incercat sa intre in Ambasada SUA din Berlin strigand ca are o bomba in valiza.

Autoritatile au constatat ca in geamantan erau doar haine si alte lucruri personale ale tanarului, insa amenintarea cu bomba a dus, vineri dimineata, la inchiderea Pietei Pariser, unde se afla celebra Poarta Brandenburg, potrivit The Independent.

Incidentul a avut loc la ora locala 7:30, cand barbatul a incercat sa intre in Ambasada Americii, fiind oprit de securitate, a declarat un purtator de cuvant al Politiei din Berlin.

Suspectul, un cetatean german de 23 de ani, a devenit violent si a incercat sa ii loveasca pe paznici, insa a fost retinut. Apoi a inceput sa strige ca are o bomba in valiza pe care a lasat-o in fata intrarii in ambasada, ceea ce a provocat o alerta de securitate.

Presa germana a relatat ca tanarul a spus ca ...citeste mai departe despre "Amenintare cu bomba la Ambasada SUA din Berlin: Un tanar ar fi strigat ca vrea sa-l razbune pe bin Laden" pe Ziare.com

#amenintare cu bomba Berlin, #alerta Ambasada SUA Berlin, #arestat bomba Berlin , #Stiri International