Ambasadorul Ucrainei, despre amenintarea Rusiei si surpriza facuta de romani Interviu

Joi, 23 Aprilie 2015, ora 07:12
972 citiri
Ambasadorul Ucrainei, despre amenintarea Rusiei si surpriza facuta de romani Interviu
Foto: Ambasada Ucrainei in Romania

Ambasadorul ucrainean la Bucuresti, Teofil Bauer, acuza Rusia ca nu isi indeplineste obligatiile asumate la Minsk in cadrul acordului de armistitiu in estul Ucrainei si crede ca sustinerea Occidentului pune presiune pe Rusia suficient cat conflictul sa nu escaladeze.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, diplomatul ucrainean a evaluat progresul relatiilor bilaterale romano-ucrainene si a vorbit despre surprinderea cu care ucrainenii au primit sustinerea din partea Romaniei.

In momentul acesta, acordul international Minsk 2 pare depasit de evenimente. Nu se mai respecta angajamentele luate in Belarus. Ce solutie credeti ca exista la aceasta situatie?

Nu as spune ca putem considera Minsk 2 decedat, avand in vedere ca partea ucraineana incearca sa isi respecte toate obligatiile pe care si le-a asumat in cadrul acestei intelegeri.

As aminti ca in orice fel de intelegere sunt doua parti care trebuie sa isi indeplineasca obligatiile pe care si le-au asumat. Cu parere de rau nu ...citeste mai departe despre "Ambasadorul Ucrainei, despre amenintarea Rusiei si surpriza facuta de romani Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Teofil Bauer relatie Ucraina Romania, #ambasador Ucraina razboi Rusia , #Stiri International