Ambasadorul SUA la Chisinau, despre cine poate salva Republica Moldova

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 11:25
893 citiri
Ambasadorul SUA la Chisinau, despre cine poate salva Republica Moldova
Foto: Facebook/US Embassy Moldova

Republica Moldova nu poate fi salvata de partenerii externi, solutia pentru depasirea actualei crize economice cu care acest stat se confrunta stand in realizarea reformelor necesare, a declarat ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit, in cadrul unei intalniri avute joi cu studentii de la Institutul de Relatii Internationale.

In acelasi timp, seful misiunii diplomatice americane, citat de Europa Libera, i-a indemnat pe studenti sa nu fie indiferenti fata de modul in care politicienii iau decizii.

SUA si Germania promit sprijin Republicii Moldova. Cu o conditie

"Cu totii vrem sa vedem o guvernare democrata, o guvernare ce tine cont de opinia cetatenilor, functionari care sa fie in slujba poporului. Vrem cu totii sa vedem o agenda clara de reforme, nu doar declaratii sau legi foarte bune doar pe hartie. Coruptia trebuie lichidata si aceasta reprezinta cea mai grea provocare. O buna parte din legile de aici sunt foarte bune, problema e la guvernanti. Simtiti ca acestia va ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA la Chisinau, despre cine poate salva Republica Moldova" pe Ziare.com

#ambasador SUA Moldova reforme, #ambasador SUA Moldova , #Stiri International