Ambasadorul Klemm: Contributia Romaniei la misiunea NATO in Afganistan e mai importanta ca a Angliei

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 14:50
928 citiri

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat luni, la Resita, ca Romania este al patrulea contributor al misiunii NATO Resolute Support in Afganistan.

Potrivit oficialului, contributia Romaniei la aceasta misiune este mai mare decat cea a Angliei.

Hans Klemm a avut, la Resita, o intalnire cu presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu, cu prefectul Matei Lupu si cu primarul Resitei, Ioan Popa.

"Am discutat despre cum putem sa strangem legaturile dintre SUA si vestul Romaniei, in ceea ce priveste activitatea economica, o posibila colaborare in sectorul apararii si, de asemenea, prin turism si cultura. Exista un potential foarte mare.

De altfel, domnul presedinte al CJ, asa a si inceput discutiile: 'aceasta este cea mai frumoasa parte a Romaniei si ma bucur foarte mult ca sunteti aici sa o vedeti'. Si eu ma bucur", a declarat Hans Klemm.

Totodata, Klemm a subliniat ca Romania este al patrulea contributor al misiunii NATO Resolute Support in Afganistan.

"Rolul Romaniei este foarte, foarte important, in acest moment. Romania este al patrulea contributor al misiunii NATO Resolute Support in Afganistan. Este o contributie mai mare ca cea a Angliei, o misiune pe care SUA o apreciaza foarte mult, unde soldatii lupta impreuna, incercand sa aduca stabilitate in acea tara", a spus Ambasadorul SUA in Romania.

Citeste si ce a declarat, luni, ambasadorul SUA legat de Legile Justitiei. ...citeste mai departe despre "Ambasadorul Klemm: Contributia Romaniei la misiunea NATO in Afganistan e mai importanta ca a Angliei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hans Klemm Romania contributie NATO, #Hans Klemm Romania NATO Afaganistan, #state contributie NATO , #Stiri International