Alo, Suedia? Am vorbit cu un suedez oarecare despre frica de Putin si R(r)omania

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 09:19
1413 citiri
Alo, Suedia? Am vorbit cu un suedez oarecare despre frica de Putin si R(r)omania
Foto: Arhiva Ziare.com

Suedia este prima tara din lume care are propriul numar de telefon. Suni la +46 771 793 336 si vorbesti cu un suedez oarecare, despre orice vrei.

Am pus si noi mana pe telefon si am stat de vorba cu un suedez de 32 de ani, dintr-un mic orasel, despre de toate: de la Romania la Rusia lui Vladimir Putin, de la refugiati la Panama Papers.

Dupa ce am format numarul de telefon, un robot mi-a spus ca voi lua legatura cu "un suedez oarecare, de undeva din Suedia". Apoi mi-a raspuns o voce de barbat, cu un "hello" foarte prietenos, de parca ar fi asteptat telefonul meu.

I-am spus ca sunt din Romania si am sunat sa vad cum functioneaza "numarul suedez", dar am si cateva intrebari pentru el.

"Cool! Esti a doua persoana din Romania cu care vorbesc. M-au mai sunat din Finlanda, Turcia, Malaezia, Statele Unite", mi-a zis suedezul, adaugand ca oamenii il intreba cel mai des cum este mancarea si ce locuri le recomanda sa viziteze in Suedia, deci, in special, lucruri legate de turism. Dar ...citeste mai departe despre "Alo, Suedia? Am vorbit cu un suedez oarecare despre frica de Putin si R(r)omania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sunat Suedia, #vorbit suedez, #suedez frica Rusia, #suedez Romania rromi , #Stiri International