Aeroporturi din Crimeea, ocupate de armata rusa - Ucraina denunta invazia militara

Vineri, 28 Februarie 2014, ora 11:44
1602 citiri
Aeroporturi din Crimeea, ocupate de armata rusa - Ucraina denunta invazia militara

Tulburarile continua si vineri in peninsula ucraineana Crimeea. Un grup de barbati inarmati, imbracati in uniforme militare, a patruns in aeroportul international din Simferopol, capitala Crimeea.

La scurt timp, aceeasi situatie s-a repetat la aeroportul din Sevastopol. Ministerul ucrainean de Interne a anuntat ca armata rusa a blocat aeroporturile.

Incidentele survin pe fondul tensiunilor separatiste din Crimeea. Exista temeri tot mai mari ca Rusia va interveni in Peninsula de o importanta strategica.

Ramaneti pe Ziare.com pentru a urmari LIVE evolutiile din Crimeea:

11:13 - Parlamentul Ucrainei cere statelor semnatare ale memorandumului de la Budapesta sa ii garanteze securitatea si integritatea teritoriala a tarii. Documentul este un tratat international privind statutul de tara fara arme nucleare si a fost semnat in 1994 de Ucraina, SUA, Rusia si Marea Britanie.

11:08 - Ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, avertizeaza: "Conflictele regionale incep ...citeste mai departe despre "Aeroporturi din Crimeea, ocupate de armata rusa - Ucraina denunta invazia militara LIVE" pe Ziare.com

#Crimeea Rusia tensiuni, #interventie Rusia Crimeea, #Ucraina Crimeea , #Stiri International