Alegeri in SUA: Tot ce trebuie stiut despre decizia FBI in cazul e-mailurilor lui Hillary Clinton

Luni, 07 Noiembrie 2016, ora 10:52
929 citiri
Alegeri in SUA: Tot ce trebuie stiut despre decizia FBI in cazul e-mailurilor lui Hillary Clinton
Foto: Facebook/ Hillary Clinton

Directorul FBI, James Comey, a anuntat ca nu se recomanda urmarirea penala a democratei Hillary Clinton, in cazul e-mailurilor acesteia.

Decizia a fost transmisa duminica, dupa examinarea unor noi e-mailuri trimise de fostul secretar de stat de pe contul sau privat.

Comey a precizat, intr-o nota transmisa Congresului american, ca FBI nu si-a schimbat "concluziile exprimate in luna iulie in legatura cu secretarul Clinton", iar acest lucru poate schimba din nou cursul alegerilor din acest an, scrie Time.

Sursa citata trece in revista mai multe lucruri de stiut despre decizia FBI.

Unde au fost gasite noile e-mailuri?

Noile e-mailuri au fost gasite de FBI pe un dispozitiv apartinand consilierei lui Clinton, Huma Abedin, si sotului sau, congresmenul democrat Anthony Weiner. Acesta este anchetat pentru ca ar fi trimis mesaje cu continut sexual explicit unei minore.

FBI a transmis ca nou descoperitele e-mailuri au fost relevante pentru investigatia in cazul folosirii de ...citeste mai departe despre "Alegeri in SUA: Tot ce trebuie stiut despre decizia FBI in cazul e-mailurilor lui Hillary Clinton" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#FBI mailuri Hillary Clinton, #FBI dosar Hillary Clinton , #Stiri International