Alegeri in Grecia: In Germania se discuta "scenariul de groaza"

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 16:39
1386 citiri
Alegeri in Grecia: In Germania se discuta "scenariul de groaza"
Foto: thenextweb.com

Liderii mediului de afaceri si comentatorii germani au avertizat grecii, luni, ca nu vor permite ca victoria electorala a partidului radical de stanga Syriza sa le schimbe pozitia cu privire la datoria masiva a Atenei fata de creditorii internationali.

Cotidianul Bild a numit agenda Syriza "periculoasa", pentru ca incearca sa revina asupra reformelor economice avansate de Germania, principalul creditor al planului de salvare al tarii, scrie AFP, potrivit Expatica.

"Scuze, domnule Tsipras, dar asta merge prea departe! Eurozona nu este un cazino unde toata lumea joaca cum doreste", scrie Bild, facand referire la liderul Syriza, Alexis Tsipras.

Alegeri in Grecia: Cum isi poate asigura Syriza majoritatea absoluta

"Un tratat e un tratat. Europa s-a tinut de partea sa de intelegere", oferind Greciei peste 200 de miliarde de euro din 2010 incoace.

Cotidianul de stiri Spiegel Online priveste situatia mai echilibrat si arata ca este posibil ca victoria surprinzatoare a Syrizei sa ...citeste mai departe despre "Alegeri in Grecia: In Germania se discuta "scenariul de groaza"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grecia alegeri Germania, #Germania pozitie alegeri Grecia , #Stiri International