Alegeri in Franta: Jean-Marie Le Pen critica prestatia fiicei sale din dezbaterea cu Macron

Joi, 04 Mai 2017, ora 22:22
754 citiri

Jean-Marie Le Pen (foto), tatal candidatei extremei drepte la alegerile prezidentiale din Franta, Marine Le Pen, a apreciat ca fiica sa, cu care s-a certat, nu a fost la inaltime in dezbaterea televizata de miercuri seara cu contracandidatul de centru Emmanuel Macron.

"Sper ca va castiga campionul meu", a afirmat tatal lui Marine Le Pen, care sustine candidatura fiicei sale in pofida relatiilor lor tensionate. Ea l-a indepartat pe tatal sau din partidul Frontul National pe care Jean-Marie Le Pen l-a co-fondat in 1972, relateaza AFP.

Dar "daca eram arbitru, as fi spus ca a fost un meci nul", a adaugat tribunul de extrema dreapta in legatura cu dezbaterea dura dintre cei doi candidati, cu cateva zile inainte de cel de-al doilea tur de scrutin de duminica.

"Cred ca anturajul sau a sfatuit-o in acest mod, sperand poate in colapsul psihologic al unui barbat care nu a aparut neaparat ca fiind foarte solid (...) A fost poate avantajul lui Macron, si nu al lui Marine Le Pen, care poate nu a fost la inaltime", a spus el pentru postul de radio RTL.

Jean-Marie Le Pen a provocat o surpriza ajungand in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2002, dar adversarul de atunci, presedintele Jacques Chirac, a refuzat sa participe la o dezbatere cu el pentru a nu "aproba banalizarea urii si intolerantei".

Macron, in dezbaterea finala: Francezii au dreptul sa nu fie luati drept imbecili. Le Pen ar cauza un razboi civilDezbatere prezidentiala in Franta: Pe cine a convins Macron si pe cine Le Pen (sondaj)Cum ar putea ajunge Le Pen presedintele Frantei ...citeste mai departe despre "Alegeri in Franta: Jean-Marie Le Pen critica prestatia fiicei sale din dezbaterea cu Macron" pe Ziare.com

#Marine Le Pen alegeri Franta , #Stiri International