AFP, despre vizita lui Hollande in tara noastra: Relatia dintre Romania si Franta, Europa pe care o dorim pentru maine

Luni, 12 Septembrie 2016, ora 16:22
1528 citiri
AFP, despre vizita lui Hollande in tara noastra: Relatia dintre Romania si Franta, Europa pe care o dorim pentru maine
Foto: Twitter/Francois Hollande

Presedintele francez Francois Hollande se va afla marti in vizita de stat in Romania, cu trei zile inaintea unui summit european post-Brexit la Bratislava, menit sa dea un nou suflu Uniunii Europene, zguduita de decizia Marii Britanii de a parasi blocul comunitar.

Relatia dintre Franta si Romania, sustine Parisul, ilustreaza "Europa pe care o dorim pentru maine: o Europa a investitiilor, o Europa a cresterii indreptate spre tehnologiile viitorului, o Europa a securitatii", noteaza France Presse.

Hollande ajunge azi in Romania: Ce program are presedintele Frantei in tara noastra

In ochii Frantei, Romania se distinge intre celelalte tari din Europa Centrala, cum ar fi Ungaria sau Slovacia, carora seful statului francez le-a reprosat deschis joia trecuta, fara a le numi insa, ca nu isi asuma "responsabilitatea" europeana.

Si asta chiar daca, a spus Hollande, UE si-a deschis bratele "pentru a termina cu totalitarismul" dupa prabusirea blocului sovietic.

In schimb, Parisul a ...citeste mai departe despre "AFP, despre vizita lui Hollande in tara noastra: Relatia dintre Romania si Franta, Europa pe care o dorim pentru maine" pe Ziare.com

#Francois Hollande vizita Romania, #Francois Hollande laser Magurele, #Francois Hollande elicoptere , #Stiri International