Aeroportul Charles de Gaulle a fost evacuat

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 12:47
757 citiri
Aeroportul Charles de Gaulle a fost evacuat
Foto: Facebook Charles de Gaulle

Aeroportul Charles de Gaulle a fost evacuat timp de peste o ora, dupa ce a fost gasit un "pachet suspect" in apropierea zonei in care se controleaza pasapoartele, relateaza TheSun.co.uk.

Aeroportul a confirmat intr-un mesaj postat pe Twitter ca un perimetru de securitate a fost instituit si ca echipe efectuau cercetari.

Calatori afectati de intarziere au postat pe Twitter imagini in care apar numerosi oameni pe aeroport si afirma ca au auzit un "bum puternic", despre care aeroportul a anuntat ca a avut loc in cadrul unor proceduri.

"La aeroportul CDG. Este o valiza abandonata, iar oamenii refuza sa evacueze. Comunicarea este proasta", a scris un calator frustrat pe Twitter.

"Am asteptat 45 de minute afara, langa securitatea #CDG. Nu exista detalii", scrie altul.

=>#BREAKING #NOW #France 🇫🇷 #Aeroport #CDG en evacuation suite a un colis #suspect

Les passagers excedes, certains refusent de sortir pic.twitter.com/CAqeGMn9kA- Mehdi Mnaouar © (@MehdiMnaouar) 3 iunie 2017

Intr-un mesaj pentru Daily Star, reprezentantii aeroportului au transmis ca aceasta este o procedura standard atunci cand sunt gasite bagaje nesupravegheate.

This is an usual unattended luggage procedure with security perimeter established, & now cleared off. Rgds.- Groupe ADP (@GroupeADP) 3 iunie 2017

Acestia au transmis si ca toate companiile aeriene stiu de perimetrul de scuritate si ca vor adapta zborile pentru a nu exista probleme.

Airlines know about the security perimeter and will try to adapt as best as their flight schedule allow it. Regards.- Paris Aeroport (@ParisAeroport) 3 iunie 2017

...citeste mai departe despre "Aeroportul Charles de Gaulle a fost evacuat" pe Ziare.com

#aeroport Charles de Gaulle evacuat , #Stiri International