Administratia Obama, data in judecata de un senator american

Sambata, 04 Ianuarie 2014, ora 12:42
1131 citiri
Administratia Obama, data in judecata de un senator american

Senatorul american Rand Paul da in judecata administratia Obama din cauza practicilor de spionaj ale Agentiei Nationale de Securitate (NSA), intr-un efort de a "proteja cel de-al Patrulea Amendament".

Senatorul republican de Kentucky a facut declaratiile vineri seara, intr-o emisiune a postului american de televiziune Fox News.

"Intrebarea aici este daca poti avea, constitutional sau nu, un singur mandat care se aplica pentru milioane de oameni. Asa ca ne-am gandit, ce alt mod mai bun pentru a ilustra acest lucru decat ca sute de mii de americani sa semneze o intentare a unui proces", a spus Rand Paul.

Acesta a spus ca a inceput sa adune semnaturi in urma cu sase luni, adaugand ca este "o actiune in judecata oarecum neobisnuita", deoarece fiecare american care are un telefon mobil este eligibil pentru a se alatura actiunii legale.

Decizie controversata la un tribunal din New York: Spionarea cetatenilor americani e legala

Pe site-ul sau, senatorul le cere americanilor sa ...citeste mai departe despre "Administratia Obama, data in judecata de un senator american" pe Ziare.com

#senator american judecata administratia Obama, #senator judecata NSA, #senator american proces NSA Obama, #scandal spionaj NSA America , #Stiri International