Acuzatii si avertisment de la Moscova: Americanii vaneaza si rapesc rusi

Sambata, 23 Mai 2015, ora 08:19
817 citiri
Acuzatii si avertisment de la Moscova: Americanii vaneaza si rapesc rusi
Foto: Kremlin

Ministerul rus al Afacerilor Externe i-a avertizat pe cetatenii rusi care calatoresc in strainatate asupra riscurilor reprezentate de organele de drept si serviciile speciale din Statele Unite care, afirma ministerul, s-au angajat intr-o "vanatoare" de rusi in intreaga lume.

Intr-un comunicat remis presei vineri, ministerul acuza de asemenea Washingtonul de rapirea unor rusi, citand cazuri precum cel al lui Vladimir Drinkman, care a fost extradat in Statele Unite din Olanda la inceputul acestui an, relateaza agentia Reuters.

"Crezand ca-i este permis sa faca tot ce vrea, Washingtonul a ajuns pana acolo incat sa ne rapeasca cetatenii", afirma MAE de la Moscova.

Americanii au pus mana pe un hacker rus, suspect intr-o frauda de 300 de milioane de dolari

Drinkman a pledat nevinovat la acuzatiile ca a conspirat cu alti cel putin patru barbati pentru a instala programe de tip "sniffer" vizand monitorizarea traficului retelelor de calculatoare ale unor companii financiare, ...citeste mai departe despre "Acuzatii si avertisment de la Moscova: Americanii vaneaza si rapesc rusi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SUA vanatoare rusi, #Rusia acuza SUA rapire , #Stiri International