Acuzatii fara precedent de la John Kerry: Foarte probabil Rusia si China mi-au citit mailurile

Miercuri, 12 August 2015, ora 11:42
923 citiri
Acuzatii fara precedent de la John Kerry: Foarte probabil Rusia si China mi-au citit mailurile
Foto: Kremlin

Secretarul de Stat american John Kerry a acuzat marti China si Rusia ca "foarte probabil" i-au citit mailurile si a atras atentia ca aceasta problema de piraterie informatica va fi abordata de presedintele Barack Obama cu ocazia intalnirii pe care o va avea in septembrie la Casa Alba cu omologul sau chinez Xi Jinping.

"Raspunsul este ca e foarte probabil. Noi stim ca ei (rusii si chinezii) au atacat in ultimele zile un numar de interese americane", a declarat Kerry, intr-un interviu pentru canalul de televiziune CBS, potrivit AFP.

Pentagonul, atacat de hackerii rusi

"Traim, din pacate, intr-o lume in care unele tari, inclusiv China si Rusia, au fost constant implicate in atacuri impotriva intereselor americane, impotriva guvernului american", a adaugat el.

Secretarul de stat american a amintit ca SUA au "ridicat recent aceasta problema, intr-un mod foarte, foarte ferm, in dialogul cu chinezii". Si acest subiect figureaza "in programul de discutii dintre presedintele ...citeste mai departe despre "Acuzatii fara precedent de la John Kerry: Foarte probabil Rusia si China mi-au citit mailurile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#John Kerry mailuri Rusia, #Rusia China mailuri Pentagon, #hackeri rusi Pentagon , #Stiri International