Actiunea 2012, de Ziua Independentei: R.Moldova e dependenta. De interesele oligarhilor

Joi, 27 August 2015, ora 17:25
1035 citiri
Actiunea 2012, de Ziua Independentei: R.Moldova e dependenta. De interesele oligarhilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Ziua Independentei Republicii Moldova nu este o mare sarbatoare pentru sustinatorii unirii cu Romania, care spun ca in 1991 independenta fata de URSS era perceputa ca un prim pas in realizarea unirii, ceea ce nu s-a intamplat nici pana azi, Republica Moldova ramanand in schimb dependenta, dar de interesele oligarhilor.

"Noi cei de la Platforma unionista Actiunea 2012, alaturi de o mare parte a populatiei din Republica Moldova, consideram ca nu este o zi de mare sarbatoare aceasta asa-zi a Independentei, decat daca o privim in sensul pe care il avea in 1991, ca independenta fata de URSS. Atunci, aceasta independenta era perceputa ca un prim pas in realizarea Unirii.

Din nefericire, acest lucru nu s-a mai intamplat si astazi asistam la aceasta marcare cu fast a unei sarbatori care nu aduce nimic bun pentru oamenii de rand. Independenta reala inseamna si aplicarea justitiei, inseamna sa se faca dreptate in cazul miliardului furat, inseamna o economie care sa mearga, inseamna ...citeste mai departe despre "Actiunea 2012, de Ziua Independentei: R.Moldova e dependenta. De interesele oligarhilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iulia Modiga Ziua Nationala Moldova, #Ziua Independentei Moldova , #Stiri International