Acord militar intre Rusia si Coreea de Nord: Promit sa nu se "deranjeze" reciproc

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 19:26
685 citiri
Acord militar intre Rusia si Coreea de Nord: Promit sa nu se "deranjeze" reciproc
Foto: Kremlin

Rusia si Coreea de Nord au semnat, joi, un acord pentru prevenirea incidentelor armate ca urmare a desfasurarii activitatilor militare de catre cele doua state si solutionarea acestora pe cale amiabila.

Dupa doua zile de negociere in capitala Coreei de Nord, Phenian, cele doua state au semnat, joi, un pact pentru prevenirea activitatilor militare desfasurate care le-ar putea afecta reciproc, informeaza agentia rusa TASS.

Documentul a fost semnat cu ocazia primei vizite in Coreea de Nord a sefului armatei generale a Rusiei, Nikolai Bogdanovski, in prezenta sefului-adjunct al armatei generale a poporului corean, O Kum Chol, in conditiile in care o propunere a acordului dintre cele doua state a fost deja aprobata de Guvernul rus.

Rusia si Coreea de Nord strang legaturile

Prin acordul agreat joi, cele doua tari se angajeaza sa "arate precautie suplimentara si buna desfasurare in activitatile efectuate in apropierea teritoriilor si pozitiilor in care se afla fortele militare ale ...citeste mai departe despre "Acord militar intre Rusia si Coreea de Nord: Promit sa nu se "deranjeze" reciproc" pe Ziare.com

#Rusia Coreea Nord, #Rusia Coreea Nord acord militar , #Stiri International