Acord intre Moscova si Kiev, privind violentele din estul Ucrainei - ce s-a stabilit

Marti, 14 Aprilie 2015, ora 09:07
1070 citiri

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren.

Sefii diplomatiilor din Ucraina, Rusia, Franta si Germania au indemnat totodata la o consolidare a rolului misiunii observatorilor din cadrul Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) si la retragerea armamentului greu de pe linia frontului, in regiunea ucraineana Donbas (est), relateaza Deutsche Welle in pagina electronica.

Summit diplomatic la Berlin pentru a calma tensiunile in estul Ucrainei

Cele peste patru ore de negocieri, gazduite de catre ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier, s-au desfasurat pe fondul unei intensificari a violentelor intr-un sat de la Marea Azov. Fortele ucrainene si insurgentii prorusi s-au acuzat reciproc de incalcarea armistitiului incheiat in februarie in capitala... citeste mai departe despre "Acord intre Moscova si Kiev, privind violentele din estul Ucrainei - ce s-a stabilit" pe Ziare.com

#acord Rusia Ucraina, #violente Ucraina Rusia , #Stiri International