Academia de ademenit barbati cu bani: Viata frumoaselor rusoaice care studiaza cum sa puna mana pe averi

Duminica, 12 Aprilie 2015, ora 15:43
1152 citiri
Academia de ademenit barbati cu bani: Viata frumoaselor rusoaice care studiaza cum sa puna mana pe averi
Foto: Business Insider/Peter Pomerantsev

Frumoasele tinere din Rusia studiaza la academii in adevaratul sens al cuvantului cum sa puna mana pe barbati instariti, care sa le faca viata un deliciu.

Un jurnalist britanic cu origini rusesti descrie in cartea sa, "Nimic nu e adevarat si orice e posibil", ce se intampla la "academia femeilor in cautare de barbati bogati" din Rusia moderna. Un pasaj din volumul lui Peter Pomerantsev a fost publicat pe site-ul Business Insider.

"Teoria afacerilor ne invata o lectie importanta. Trebuie intotdeauna sa incerci sa afli in totalitate ce isi doreste clientul. Aplicati acest principiu atunci cand cautati un barbat bogat.

La prima intalnire, exista o regula-cheie: nu vorbi niciodata despre tine. Asculta-l pe el. Lasa-l sa creada ca e fascinant. Afla care sunt dorintele lui. Studiaza-i hobby-urile. Apoi schimba-te in functie de aceste lucruri", spune o instructoare a academiei, in timpul unui curs.

In sala, un grup de tinere blonde iau notite. Sa gasesti un domn cu bani este o ...citeste mai departe despre "Academia de ademenit barbati cu bani: Viata frumoaselor rusoaice care studiaza cum sa puna mana pe averi" pe Ziare.com

#academie barbati bani Rusia, #fete Rusia barbati bani, #fete Rusia cauta bogatasi , #Stiri International