A inceput numaratoarea inversa pentru Brexit: Cat timp au britanicii sa-si negocieze iesirea din UE

Marti, 22 Noiembrie 2016, ora 16:01
1638 citiri
A inceput numaratoarea inversa pentru Brexit: Cat timp au britanicii sa-si negocieze iesirea din UE
Fotomontaj Ziare.com

Uniunea Europeana si Marea Britanie ar trebui sa inceapa rapid negocieri cu privire la iesirea Regatului din UE, astfel incat acest proces sa se incheie inainte de mijlocul lui 2019, cand in Europa sunt prevazute alegeri legislative, a declarat Guy Verhofstadt, reprezentantul Parlamentului European (PE) pentru Brexit.

"Am convenit asupra faptului ca este necesar ca acest proces sa inceapa cat mai devreme posibil si ca este necesar sa se incheie in orice caz inainte de urmatoarele alegeri europene", a declarat Verhofstadt, la Strasbourg, in urma unei intalniri cu ministrul britanic al Brexitului David Davis, relateaza Bloomberg.

Davis a efectuat saptamana aceasta vizite la Bruxelles si Strasbourg, unde s-a intalnit cu oficiali din Comisia Europeana (CE) si PE, inaintea unor discutii oficiale despre plecarea Regatului Unit din UE.

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca va declansa procedura iesirii Regatului din blocul european pana la sfarsitul lui martie anul ...citeste mai departe despre "A inceput numaratoarea inversa pentru Brexit: Cat timp au britanicii sa-si negocieze iesirea din UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#negocieri Brexit, #negocieri Brexit 2019 , #Stiri International