A fost teroare in Munchen: Iata ce stim despre atacul sangeros - toate informatiile confirmate pana acum

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 10:30
606 citiri

Teroare vineri seara, in capitala Bavariei, Munchen, unde a fost declarata stare de urgenta, dupa ce un barbat a deschis focul in fata unui mall, langa un fast-food.

A omorat 9 oameni si a ranit alti 16, dintre care trei sunt in stare grava. Printre victime se afla adolescenti si copii care se aflau in restaurant. Atacatorul a reusit sa fuga, dar s-a sinucis apoi nu departe de locul atacului sangeros.

Acum, anchetatorii incearca sa afle care a fost motivul gestului si daca este vorba de un act terorist. Criminalul nu era cunoscut politistilor si nu avea legaturi cu grupari teroriste.

Iata filmul evenimentelor care au zguduit Munchen vineri seara

A fost panica in Germania, iar retelele sociale au fost impanzite de informatii. Multe dintre ele nu s-au confirmat, iar apoi politia le-a cerut oamenilor sa nu mai posteze imagini de la locul atacului, pentru ca l-ar ajuta astfel pe agresor sa fuga. The Telegraph face un sumar al lucrurilor pe le stim pana acum, confirmate din ...citeste mai departe despre "A fost teroare in Munchen: Iata ce stim despre atacul sangeros - toate informatiile confirmate pana acum" pe Ziare.com

#Munchen atac mall, #impuscaturi Munchen, #ce stim atac Munchen , #Stiri International