A doua dezbatere Clinton-Trump: Amenintari cu inchisoarea si acuzatii de agresiune sexuala

Luni, 10 Octombrie 2016, ora 07:43
795 citiri

Hillary Clinton si Donald Trump au avut duminica seara cea mai dura dezbatere de pana acum, presarata cu amenintari cu inchisoarea si acuzatii de agresiune sexuala si viol.

Printre primele subiecte abordate in cursul dezbaterii au fost declaratiile vulgare ale lui Trump despre femei, facute in 2005 si publicate vineri.

Republicanul a dat asigurari ca nu a sarutat si nici nu a atins femei in zonele intime fara consimtamantul lor, asa cum sugereaza discutia inregistrata, pe care a continuat sa o numeasca "discutii de vestiar".

Cand moderatorul Anderson Cooper a insistat ca ceea ce evoca Trump in 2005 reprezinta agresiune sexuala, republicanul i-a spus jurnalistului ca nu crede ca a inteles inregistrarea.

Si prima dezbatere Clinton-Trump a fost presarata cu insulte si atacuri la persoana (Video)

Pe de alta parte, Clinton a atras atentia ca remarcile vulgare ale republicanului "reprezinta cine este Donald Trump" si arata ce "crede el despre femei, ce le face el ...citeste mai departe despre "A doua dezbatere Clinton-Trump: Amenintari cu inchisoarea si acuzatii de agresiune sexuala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dezbatere Hillary Clinton Donald Trump, #alegeri prezidentiale SUA , #Stiri International