A crescut numarul mortilor dupa atentatele din Spania

Vineri, 18 August 2017, ora 13:28
1154 citiri
A crescut numarul mortilor dupa atentatele din Spania
Foto: Arhiva Ziare.com

A crescut numarul mortilor in urma atacurilor teroriste de joi dupa-amiaza si de vineri dimineata, din orasele spaniole Barcelona si Cambrils.

Astfel, potrivit The Telegraph, 14 oameni au fost ucisi in cele doua atentate, dupa ce o femeie ranita grav in statiunea Cambrils a murit la spital.

Alte 6 persoane au fost ranite, dupa ce o masina cu 5 teroristi a intrat in oameni pe strada. Cei 5 aveau asupra lor centuri explozive false si au fost ucisi de politisti.

In total, au fost ranite peste 110 persoane in cele doua atacuri separate. Cel mai grav atac a avut loc joi dupa-amiaza, la Barcelona, unde o furgoneta a intrat in multime pe celebra strada La Rambla, provocand moartea a 13 oameni si ranirea altor aproximativ 100.

Ambele orase se afla Catalonia, pe malul Marii Balearelor. ...citeste mai departe despre "A crescut numarul mortilor dupa atentatele din Spania" pe Ziare.com

#crescut numar morti atac Cambrils, #bilant atac terorist Cambrils, #atacuri teroriste Spania, #morti atacuri teroriste Spania, #atacuri teroriste Barcelona Cambrils , #Stiri International