2016, un an glorios pentru Vladimir Putin. Ce urmeaza in 2017?

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 12:12
1718 citiri

2016 a reprezentat varful autocratiei instituite de Vladimir Putin. Venit la putere in 1999 ca succesor al lui Boris Eltin, primul presedinte al Rusiei si cel care a dorit introducerea democratiei liberale in aceasta tara, dar a esuat, Vladimir Putin, este cel mai influent lider de pe planeta.

Politica lui nu are nicio legatura cu democratia, desi se foloseste de aceasta din urma pentru a-si atinge scopurile, acelea de a slabi pana la prabusire Uniunea Europeana si NATO, avand drept consecinta anihilarea dominatiei americane in politica internationala.

"Si, totusi, toata vara si toamna, cei din interiorul Kremlinului au fost macinati de teama ca, fara Putin, Rusia avea sa cada iar in genunchi. Elita politica si cea a mediului de afaceri era cuprinsa de incertitudine. Repetatele informatii ale lui Putin ca nu avea sa schimbe Constitutia pentru a mai ramane in functie inca un mandat, al treilea, au fost in sfarsit intelese. Elita politica ajunsese la concluzia nefericita ca Putin ...citeste mai departe despre "2016, un an glorios pentru Vladimir Putin. Ce urmeaza in 2017?" pe Ziare.com

#Vladimir Putin alegeri Rusia 2018, #Putin strategie 2017 Rusia, #relatie Putin Trump 2017 , #Stiri International