100.000 de oameni au semnat o petitie pentru ca Melania Trump sa plece din New York

Sambata, 03 Decembrie 2016, ora 21:40
1067 citiri
100.000 de oameni au semnat o petitie pentru ca Melania Trump sa plece din New York
Foto: Facebook/Melania Trump

Aproximativ 100.000 de newyorkezi au semnat o petitie prin care ii cer Melaniei Trump sa-si paraseasca locuinta din Manhattan, dupa ce viitoarea Prima Doamna a anuntat ca vrea sa ramana in Trump Tower chiar si dupa investirea lui Donald Trump la Casa Alba.

Melania a precizat ca doreste sa ramana in metropola americana pana la finalul anului scolar, insa decizia ei nu a fost primita cu bucurie de parintii de la scoala fiului ei, scrie The Independent.

In mod obisnuit, familia noului presedinte american se muta imediat la Casa Alba din Washington DC, insa Melania Trump vrea sa rupa aceasta traditie si sa-si continue pentru cel putin un an viata din Trump Tower. Decizia Primei Doamne implica un cost estimativ de un milion de dolari pe zi pentru contribuabilii newyorkezi, care trebuie sa-i asigure securitatea.

Semnatarii petitiei ii cer guvernatorului newyorkez Andrew Cuomo, precum si primarului Bill de Blasio sa refuze sa mai plateasca pentru securitatea Melaniei Trump, dupa ce ...citeste mai departe despre "100.000 de oameni au semnat o petitie pentru ca Melania Trump sa plece din New York" pe Ziare.com

#Melania Trump petitie, #Melania Trump mutat New York, #Melania Trump Prima Doamna , #Stiri International