1 an de la atentatele din Paris: Ceremonii de comemorare si concert Sting la Bataclan

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 15:06
977 citiri
1 an de la atentatele din Paris: Ceremonii de comemorare si concert Sting la Bataclan
Foto: Ziare.com

Francezii vor marca duminica un an de la sangeroasele atacuri jihadiste, care au lasat in urma 130 de morti si peste 360 de raniti in centrul Parisului.

Autoritatile au organizat mai multe evenimente discrete pentru comemorarea persoanelor care si-au pierdut viata in urma cu un an.

Francezii au fost rugati sa lase o lumanare aprinsa in fata ferestrelor pentru a-si aminti de cele mai violente atacuri din istoria Frantei, care au vizat sala de concerte Bataclan, sase baruri si restaurante din Paris, precum si Stade de France, relateaza France 24.

Prima comemorare oficiala a victimelor va avea loc vineri noapte la Stade de France, unde o persoana si-a pierdut viata anul trecut, atunci cand avea loc un meci intre echipele nationale din Franta si Germania.

Acum, Franta va juca o partida cu Suedia. Un minut de reculegere va avea loc inainte de meciul de pe Stade de France, la care va asista si presedintele Francois Hollande.

Insa poate cel mai important tribut pentru victimele ...citeste mai departe despre "1 an de la atentatele din Paris: Ceremonii de comemorare si concert Sting la Bataclan" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comemorare atacuri Bataclan, #comemorare atacuri Paris, #comemorare atacuri Franta, #atacuri teroriste Franta , #Stiri International